Woning huren

Als u een woning wilt huren binnen de gemeente Aa en Hunze dan kan dat via de Stichting Woonborg. Woonborg verhuurt nu ruim 5200 woningen in de gemeenten Noordenveld, Tynaarlo, Aa en Hunze en Haren.

eswegendoornakkersHoe werkt het? De vraag naar betaalbare huurwoningen is groter dan het aanbod. Daarom werkt Woonborg met een puntensysteem. U bouwt 1 punt per maand op, tenzij u in aanmerking komt voor een urgentietoekenning. Hoe meer punten u heeft, hoe groter de kans dat u de woning krijgt die u op het oog hebt. Zorg er dus voor dat u zich tijdig inschrijft. U moet als woningzoekende zelf actief zijn. U heeft eens per twee weken de keuze uit een aantal woningen in de gemeenten Aa en Hunze, Haren, Noordenveld en Tynaarlo. Via de website van Woonborg kunt u reageren op het woningaanbod.

Als u geen gebruik wilt of kunt maken van internet, dan kunt u bij de Woonborg een inschrijfformulier aanvragen en een abonnement nemen op de Woonaanbodkrant. U ontvangt de tweewekelijkse krant dan via de post. U kunt de krant ook gratis afhalen bij het kantoor van Woonborg in Vries.

Inschrijven als woningzoekende kunt u zich vanaf 18 jaar via de website van Woonborg. Lees meer over de voorwaarden van inschrijving op de website van deze corporatie.
Het e-mailadres is info@woonborg.nl

Het hoofdkantoor van Woonborg is gevestigd aan de Tynaarlosestraat 1 in Vries en is geopend van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.00 uur. Het telefoonnummer is (0592) 30 36 00.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.