Contributie Vereniging Dorpsbelangen Anloo

De Vereniging Dorpsbelangen Anloo is een vereniging die zich bezig houdt met diverse zaken in en rond Anloo, zoals wonen, openbaar vervoer, milieu en natuur, contact met de gemeente Aa en Hunze etc. Daarnaast organiseert de vereniging het paasvuur, regelt het onderhoud van de centrale AED, beheert zij de website anloo-info.nl en de uitgifte van het dorpsnieuws.

De verenging kan niet bestaan zonder de bijdrage van de inwoners, vandaar dat wij aan elke inwoner een vrijwillige bijdrage vragen van € 10,00 per jaar.

Begin september wordt de jaarcontributie 2020 van uw bankrekening afgeschreven. Tenminste, als u een via een automatische incasso hiertoe een machtiging heeft afgegeven.

Bent u nieuwe inwoner van Anloo en wilt u automatisch de vereniging Dorpsbelangen steunen? Dat kan, als u hier het machtigingsformulier invult en mailt aan het secretariaat via dorpsbelangenanloo@gmail.com.

U begrijpt dat in tijden dat er strikte corona-maatregelen van kracht zijn, wij liever niet aan de deur komen maar dat de voorkeur uitgaat naar het voldoen van contributiegelden via een automatische incasso.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.