Dorpsbelangen zoekt bestuursleden

 

De Vereniging Dorpsbelangen Anloo is een vereniging die zich bezig houdt met diverse zaken in en rond Anloo, zoals wonen, openbaar vervoer, milieu en natuur en contact met de gemeente Aa en Hunze.
Binnen het vijf-koppige bestuur zijn de taken goed verdeeld, zodat elk lid jaarlijks een gelijkwaardige bijdrage levert.

Statutair is vastgelegd dat geen van de bestuursleden langer dan twee termijnen van drie jaar zitting heeft. Derhalve treden in maart 2021 de voorzitter en één bestuurslid af.

Voorzitter

Heeft u ‘feeling’ met ons mooie dorp Anloo en haar groene omgeving? Bent u de motivator tijdens de maandelijkse vergaderingen of tijdens groepsactiviteiten in het dorp, en delegeert en inspireert u graag? Ziet u niet op tegen een goed gesprek met met de wethouder, burgemeester of een andere contactpersoon van de gemeente Aa en Hunze en is het schrijven of geven van een reactie op een inspraakronde namens de bewoners/bestuur een peulenschil? Dan bent u wellicht de geschikte kandidaat voor de functie van voorzitter van de vereniging.

Bestuurslid

Heeft u graag wat tijd over voor het mooie Anloo en haar bewoners? Heeft u oog voor de omgeving en ziet u niet op tegen het organiseren en/of bewaken van het paasvuur, het meedenken over dorpsactiviteiten of het oplossen van vraagstukken met betrekking tot de omgeving van Anloo? En bent u tot slot behendig met de computer, zodat u de secretaris waar nodig kunt helpen bij het notuleren van een vergadering? Dan bent u wellicht het bestuurslid dat wij zoeken om medio 2021 zitting te nemen in het verenigingsbestuur.

Vragen of interesse?

Het huidige bestuur kijkt uit naar uw reactie, maar realiseert zich dat er vragen kunnen zijn. Schroomt u niet om die aan ons te stellen. Dat kan via het secretariaat:
Tel: 0592271387 of  0621910145, e-mailadres: dorpsbelangenanloo@gmail.com.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.