Etstoel Anloo 2021 afgelast

De magnuskerk in coronatijd

Bestond het Coronavirus ook al in de 17e eeuw? En zo ja, duurde het toen ook zo lang? Hierover is weinig bekend. Wat de organisatie van de Etstoel 2021 wel weet, is dat ze de Etstoel dit jaar helaas niet door kunnen laten gaan.  “We kunnen op dit moment niet garant staan voor de veiligheid en gezondheid van al onze vrijwilligers, standhouders, bezoekers en de familieleden.”

De Etstoel vindt ieder jaar plaats op de 3e zaterdag van augustus. Dat lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen gaan al in april van start. De toneelgroep kan niet bij elkaar komen, de bouwploeg kan niet voorbereiden, de kledingcommissie kan niet aan de slag. We kunnen niet inschatten hoe de situatie er in augustus voor staat. Is iedereen dan gevaccineerd? Mogen er dan weer evenementen met grote groepen mensen worden georganiseerd, of moeten we dan nog 1,5 meter afstand bewaren? Het lijkt ons daarom verstandig om nu al te melden dat de Etstoel 2021 niet doorgaat. Daarmee bestaat er duidelijkheid voor iedereen die de Etstoel wilde bezoeken.

We hopen op begrip voor de situatie. Voor dit jaar moeten we het doen met oude foto’s uit de doos en de website: www.etstoelanloo.nl, facebookpagina: “Stichting Etstoel Anloo” en instagram: #etstoelanloo.

We hopen dat we u volgend jaar weer mogen ontmoeten bij de van Etstoel 2022.

Informatie
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via het emailadres: etstoel.anloo@hotmail.com

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.