Hans Nijland (FC Groningen) komt naar Gasteren

Sportvereniging de Rietvogels heeft Hans Nijland, directeur van FC Groningen en Groninger van het jaar 2015, uitgenodigd als gastspreker in dorpshuis de Gasterije in Gasteren op woensdag 16 maart, aanvang 20.00 uur. 

Hans Nijland is een geboren verteller. Hij heeft prachtige verhalen over het reilen en zeilen van FC Groningen, over de Groene Kathedraal, over de bekerwinst op PEC Zwolle en over het nieuwe Topsportzorgentrum, maar het mooist zijn de anekdotes over (transfers van) sterspelers als Luis Suarez, Eric Nevland, Marcus Berg of Dusan Tadic. Op deze avond komen al die mooie verhalen voorbij. 

Hans Nijland doet dit niet gratis. Dat wil zeggen: hij verdient er zelf geen cent aan, maar de opbrengst van de avond gaat naar een van de goede doelen die ‘FC Groningen in de Maatschappij’ ondersteunt. Deze stichting, met Arjan Robben als ambassadeur, ondersteunt onder andere:  Stichting Opkikker, Kids United, Stichting CliniClowns en het Ronald McDonald Huis.  

Om Hans Nijland niet met lege handen naar Groningen terug te laten gaan organiseert de Rietvogels een loterij. Dit werkt als volgt: de entree van de avond is €5,-; daarvoor ontvang je 3 loten en een consumptiemunt.   Er kunnen mooie prijzen gewonnen worden, met als hoofdprijs 2 toegangskaarten voor de hoofdtribune voor de wedstrijd FC Groningen – Vitesse op zondag 20 maart.  De gehele opbrengst gaat naar de goede doelen van FC Groningen. 

Graag even aanmelden door een mailtje te sturen naar derietvogels@gmail.com o.v.v. uw naam, adres en telefoonnummer.                              

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.