Jaarverslag IJsvereniging Allen Samen

Na de vorige jaarvergadering is er helaas geen ijs geweest. Even leek het er op dat we zouden kunnen schaatsen, maar doordat het ook ging sneeuwen had de ijsvloer geen schijn van kans.
Eind november zijn we begonnen met water op de baan pompen. Door de droge zomer heeft het bijna twee weken geduurd voor er genoeg water op lag. Een hoge stroomkostenpost helaas.

Zoals ieder jaar moet er natuurlijk wat aan het onderhoud van de ijsbaan gebeuren. Het gras moet kort gehouden worden. Dit doen we o.a. door het laten grazen van schapen en aan het eind van het seizoen de hele grasmat nog te maaien. Ook doen we ons best om de bossingel dicht te houden en door de droge zomer moesten er enkele bosjes bij geplant worden. Het wordt al een mooie dichte rij boompjes zodat we lekker beschut kunnen schaatsen.

Het bestuur is twee keer bij elkaar geweest en we hebben een vergadering gehad met de mannen van de KC.
Deze mannen zorgen voor de kantine met alles er op en er aan, zoals een lekker warme plek na het schaatsen waar je nog even kunt nagenieten onder het genot van warm of koud drinken en bijvoorbeeld een lekkere gehaktbal of stuk rookworst. Helaas voor hun ook geen goed jaar, want zij hebben natuurlijk geen omzet kunnen draaien.
Onze kosten worden gedragen door de donateurs. In november en december zijn we weer aan de deur geweest met de donateurskaarten en hebben we het donateurs geld geïnd.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.