Magnusfair Anloo 6 april

De rommelmarkt van de Magnuskerk, sinds acht jaar beter bekend als de MAGNUSFAIR, is een begrip in Anloo en omstreken. Al 31 jaar wordt in het voorjaar deze markt georganiseerd in, waarvoor vele vrijwilligers zich belangeloos inzetten. Deze rommelmarkt wordt gehouden ten bate van goede doelen. Een helft van de opbrengst gaat naar het onderhoud van onze prachtige Magnuskerk, de andere helft naar een kleinschalig ontwikkelingshulp project in Ghana. We hopen daarom op een goede opbrengst.

Deze 31ste editie van de Magnusfair wordt zoals altijd gehouden in en rondom de prachtige oude kerk van Anloo. Je vind er een keur aan bruikbare en vriendelijk geprijsde spullen, zoals lampen, speelgoed, kleding, glas en serviesgoed, gereedschap, boeken, potten, pannen, vazen enzovoort.

Als uw goed verkoopbare spullen u in de weg staan, dan kan dat ingebracht worden op 4 en 5 april tussen 2 en 6 uur in de kerk van Anloo. (meubilair en electrische apparaten zijn niet welkom, printercartridges en mobiele telefoons wel)
Tenslotte is de magnusfair ook gewoon gezellig, zoals het vroeger ook was; je praat, je drinkt een heerlijk kop FairTrade koffie of thee met een overheerlijk stuk taart en je komt ook nog eens vele bekenden tegen!!!
De magnusfair wordt georganiseerd op:

Zaterdag 6 april van 10.00 tot 14.00 uur

Iedereen die dit leest is van harte welkom in de Magnuskerk en op de Kerkbrink van Anloo!!!!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.