Magnusfair op 18 april – AFGELAST –

De rommelmarkt van de Magnuskerk, sinds negen jaar beter bekend als de MAGNUSFAIR, is een begrip in Anloo en omstreken. Al 32 jaar wordt in het vroege voorjaar deze markt georganiseerd, waarvoor vele vrijwilligers zich belangeloos inzetten. Met deze rommelmarkt wordt geld ingezameld voor het onderhoud van Anloo’s 900 jaar oude Magnuskerk, Drenthe’s oudste kerk.
Deze 32ste editie van de Magnusfair wordt zoals altijd gehouden in en rondom de prachtige oude kerk van Anloo. Je vind er een keur aan bruikbare en vriendelijk geprijsde spullen, zoals lampen, speelgoed, kleding, glas en serviesgoed, gereedschap, boeken, potten, pannen, vazen enzovoort. Toegang is gratis.
Inbreng van spullen kan op 16 en 17 april bij de Magnuskerk tussen 14.00 en 18.00 uur. (Meubilair en elektrische apparaten kunnen niet worden ingebracht, printercartridges en mobiele telefoons wel.)

De MAGNUSFAIR wordt georganiseerd op Zaterdag 18 april in en om de kerk van Anloo van 10.00 tot 14.00 uur. Iedereen die dit leest is van harte welkom.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.