Nieuwe webmaster Anloo-info

Het nieuwe jaar 2020 is nog maar net begonnen. Nieuwe evenementen kondigen zich aan, oude gebeurtenissen worden in het geheugen opgeslagen of opgehaald om er een nieuwe touch aan te geven.
Anloo bruist; er gebeurt elke maand wel iets dat ons allen aangaat. Of het nou een gezellig samenzijn is of een serieuze mededeling, u leest het allemaal op de website Anloo-info.

Om de voor deze website aangeleverde informatie van de diverse actieve clubs en commissies te stroomlijnen, vorm te geven en te publiceren is er een webmaster actief. Sinds kort wordt deze vrijwillige functie ingevuld door Jacob Steinmetz, waar nodig bijgestaan door zijn vrouw Jacqueline.

Dat er ‘nieuw bloed’ stroomt ziet u meteen; de layout van de website wordt onder handen genomen. Oude teksten worden opnieuw gelezen en waar nodig aangepast, foto’s vernieuwd en informatie gecontroleerd op actualiteit.

Heeft u een bijdrage voor de website die ons allen aangaat? Een leuk evenement, een interessant verslag of een aankondiging voor alle dorpelingen? Mail dan naar de webmaster via webmaster@anloo-info.nl.
Tenslotte is deze site er voor alle ingezetenen van het mooie dorp Anloo.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.