Oproep Etstoel Anloo: Hulp gevraagd!

Op zaterdag 10 augustus zijn alle materialen uit de schuur gehaald en zoveel mogelijk op de plaats van bestemming gelegd. Zoals jullie ondertussen weten zijn we niet in 1 dag klaar, vandaar dat we in de week vooraf nog elke dag bezig zijn. We hopen dat er ook dit jaar vele vrijwilligers mee willen helpen. Vele handen maken tenslotte licht werk. We beginnen iedere morgen om 8.45 uur met koffie, waarna de taken verdeeld worden. 

We hebben de vraag gekregen om ook een avond voor de opbouw in te plannen,  daarom is iedereen die mee wil helpen ook op woensdagavond vanaf 19.00 uur van harte welkom, ook dan beginnen we met koffie en nemen we de planning door. 

Het is voor de organisatie handig van tevoren te weten wie wil helpen en wanneer. Graag aanmelden bij Gerard Scholtens (tel. 06-37332516) of Albert Richters (tel. 06-53766023). Mailen naar etstoel.anloo@hotmail.com kan natuurlijk ook.

Iedereen die woensdagmiddag 14 augustus mee wil helpen met het klaarzetten voor de markt en/of vrijdagmiddag 16 augustus met veldboeketten plukken en maken, voor op de kramen en op de magnustafels, kan zich aanmelden bij Janny Scholtens (tel. 06-39616244) of Jannie Brinkman (tel. 0630128632).

Mailen naar etstoel.anloo@hotmail.com kan natuurlijk ook. We starten beide dagen om 13.00 uur. 

Als je je al aangemeld hebt hoeft dat niet nog een keer!

Maandag 12 augustus en dinsdag 13 augustus van 19.00 uur tot 20.00 uur kan er nog kleding gepast worden.

Willen alle medewerkers van de markt en de dames van het broodjes bakken, vrijdagavond 16 augustus om 19.30 uur controleren of alles wat ze nodig hebben aanwezig is. 

Opruimen zaterdag

Zaterdagavond direct na afloop willen we graag zoveel mogelijk opruimen. De verschillende teams wordt gevraagd direct om 17 uur te beginnen. Van belang is dat:

  • de kerk weer leeg en schoon is.
  • iedereen zijn of haar kleding inlevert in het dorpshuis.
  • de kleding wordt gesorteerd en in zakken klaargezet voor de was.
  • zoveel mogelijk mensen een zak was meenemen. 
  • alle dekkleden, borden en hekken op de Kerkbrink opgehaald worden.
  • het kleinvee terug wordt gebracht.

Als iedereen nog een uurtje helpt, smaakt het bier des te beter.

Op zondag 18 augustus vragen we zo veel mogelijk hulp voor het opruimen en in de schuur brengen. Iedereen die mee wil helpen op zondagmorgen kan om 8.00 uur beginnen met het uit elkaar halen van schietbaan, kramen, zitbanken enz. Daar heb je voor nodig: handschoenen, een accuboormachine en bitje T15 enT25. Heb je dat niet dan is er wel iemand bij de schuur die je verder kan helpen.

Iedereen die mee willen helpen met kleding uitzoeken, schoonmaken en afwassen graag om 9.00 uur aanwezig zijn in de school. Om 10.00 uur is er koffie voor iedereen bij de schuur!

Terugbrengen van kleding

Meegenomen was graag terugbrengen op dinsdagavond 20 augustus en/of woensdagavond 21 augustus tussen 19.00 uur en 20.00 uur in het Dorpshuis. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen, meld je dan aan via de website:  www.etstoelanloo.nl     

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.