Paasvuur in Anloo

paasvuur 2016-12 web
 
Op de 1e Paasdag was het weer een hele happening bij het Paasvuur aan de Schipborgerweg. De voorbereiding had overigens nogal wat voeten in – modderige – aarde. Door het regenachtige weer werd besloten om de aanbrengtijden wat aan te passen aan de weersomstandigheden. In overleg met Dorpsbelangen Gasteren konden de grotere aanhangers en karren gelukkig bij de paasbult in Gasteren terecht. 
 
paasvuur 2016-8 webToch is het een prachtige bult geworden en om half acht stonden de kinderen met hun ouders klaar om met hun zelfgemaakte fakkels de bult aan te steken. Na het muzikale intermezzo van Christiaan Bokemeijer op de hoorn werden de fakkels in de bult gestoken waarna een prachtig vuur ontstond. Ondertussen werd er driftig koffie en thee geschonken vanuit de kraam die werd bevrouwd door Dorpsbelangen en de kinderen konden hun pakjes limonade ophalen. Uiteraard ontbraken koek, cake en paaseitjes niet. Onder de kijkers dit jaar waren ook veel dagjesmensen te vinden die het vuur kwamen bewonderen.
 
  
paasvuur 2016-13 webDorpsbelangen Anloo kijkt terug op een geslaagd Paasvuur en bedankt alle vrijwilligers hartelijk voor hun medewerking, in welke vorm dan ook! 
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.