Uitnodiging feestelijk 5-gangen menu in Magnuskerk

Geachte inwoner/inwoonster van Anloo,                                           

feestelijk menuAfgelopen jaar is er een enquête gehouden over o.a. hoe belangrijk de functie van de Magnuskerk was in Anloo. U hebt overweldigend positief gereageerd en heeft ons duidelijk gemaakt welke goede gevoelens er leven bij u. De Magnuskerk heeft dit jaar als ‘thema’ Goede Buur en wat past daar beter bij dan de inwoners van Anloo uit te nodigen voor een feestelijk vijf gangen menu in de Magnuskerk.

Koks staan gereed om voor u te koken, de jeugd staat gereed om u te bedienen en voor een muzikaal intermezzo wordt gezorgd. Kortom, de Magnuskerk wil u graag ontvangen op zondag 7 februari 2016 van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Wij willen het aantal gasten beperken tot 40 à 45 omdat het anders te massaal wordt en wij niet meer gezellig met elkaar kunnen praten.

Uiteraard zij er wel kosten aan verbonden: wij schatten ± € 15 tot € 20 incl. twee glazen wijn of frisdrank, maar laten het afhangen van hoe goed en smakelijk u hebt gegeten. Aan het einde van de maaltijd plaatsen wij een grote melkbus in het koor van de kerk en u kunt u waardering in geld daarin deponeren. Vond u het goed of uitstekend dan vinden wij het bedrag in de melkbus dat u het waard vond.

Het eventuele batige saldo wordt besteed aan het jeugdwerk en het onderhoud van de Magnuskerk.

Graag verzoeken wij u uiterlijk 3 februari per e-mail aan fj.haan@hotmail.com aan te geven of u wilt komen, dan kan de organisatie daarop inspelen. Denk eraan hoe eerder u reageert hoe groter de kans dat u bij de 45 gasten hoort!!

Met vriendelijke groet,

De gastheren en gastvrouwen

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.