Verzoek om mee te werken aan een onderzoek over ons dorp

Mijn naam is Duco Spakman. Ik ben student aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar ik culturele geografie studeer. Voor mijn masterscriptie doe ik onderzoek naar de ervaringen van de bewoners in het Drentsche Aa-gebied. Ik ben benieuwd hoe u over het dorp waar u woont en de directe omgeving denkt en hoe gehecht u bent aan die omgeving.

Mijn onderzoek kan dus niet plaatsvinden zonder vragen te stellen aan de bewoners. Mijn verzoek is dan ook om een korte enquête in te vullen, zodat ik uw ervaringen kan meenemen in het onderzoek. Het invullen duurt ongeveer vijf minuten. U kunt de enquête digitaal in vullen via uw computer, telefoon of tablet. Uiteraard is de enquête anoniem. Alleen ikzelf en mijn twee begeleiders zullen de gegevens kunnen inzien.

De conclusies van het onderzoek deel ik graag met u en de beleidsmedewerkers van het dorp. Met uw hulp hoop ik dus bij te dragen aan de leefbaarheid van de dorpen en de natuur van het Drentsche Aa-gebied, om het gebied zo nóg waardevoller te maken!

Link naar de vragenlijst: bit.ly/surveydrenthe2020

Bij vragen over het onderzoek hoor ik graag van u!

Bedankt en vriendelijke groeten,

Duco Spakman / d.spakman.1@student.rug.nl

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.