Evenementencommissie

 
De Evenementencommissie, ook wel Zomerfeestcommissie, organiseert onder andere een spetterend zomerfeest, in het eerste weekend van juni. Dit  jaarlijks terugkerend evenement bestaat uit diverse activiteiten voor jong en oud. Tijdens de wintermaanden broeden de commissieleden reeds op een spectaculair programma, wat rondom een passend thema wordt klaargestoomd.

Het weekend bestaat uit een spetterende kinderplaybackshow, waarin mooie prijzen zijn te winnen! Verder is er voor de kinderen, naast een kermis en springkussen, op de zaterdagmiddag de vermakelijke kindermiddag.

In het kader van de Olympische Spelen in Rio, waar dit jaar tevens het thema aan verbonden is, zijn er spectaculaire sportactiviteiten te beoefenen dit weekend. Op de vrijdagavond is er een ATB tocht,  openbaar gesteld voor iedereen. Een mooie fietsroute door omliggend natuurschoon van Anloo. Verder is er een volleybalcompetitie en op de zondag een driekamp met diverse spellen, waarbij het neerkomt op vernuft, behendigheid, snelheid en samenwerking. Dit is een belangrijk onderdeel van een krachtmeting die het gehele weekend tussen de in  ploegen verdeelde dorpsbewoners plaats heeft. Ter verpozing zijn er op zowel de vrijdag- als de zaterdagavond muziekoptredens van regionale en lokale grootheden.

Previous Image
Next Image

De gezamenlijke barbecue voor de dorpsbewoners is een gezellige afsluiting van een saamhorig en actief weekend. Hierbij zal ook de winnende ploeg van het gehele weekend bekend gemaakt worden, die een fraaie wisselbeker in ontvangst mag nemen! Het uitgebreide programma vindt u terug in het inmiddels huis-aan-huis bezorgde programmaboekje.

Naast het zomerfeest organiseert de commissie om het jaar  in september een kwaliteitsboeldag. Op deze dag kunnen dorpsbewoners hun overtollige spullen laten ophalen, die dan worden geveild voor nieuwe eigenaren. De opbrengst komt ten goede aan het zomerfeest. Tevens is de commissie de trotse eigenaar van een nette ‘pleemobiel’, die voor een zacht prijsje te huur is.

Voorzitter: Gijs Derckx, tel. 06-51439436
Secretaris: Marieke Nijenhuis, tel. 0592-273937
Penningmeester: Monique Assink, tel. 0592-271448

Reacties gesloten