Evenementencommissie

De Evenementencommissie, ook wel “zomerfeestcommissie” genoemd, organiseert het jaarlijkse zomerfeest, meestal in het eerste volle weekend van juni. Dit evenement bestaat uit diverse activiteiten voor jong en oud. Tijdens de wintermaanden wordt er al door de commissieleden op het programma gebroed, hoe de organisatie uit te voeren met de diverse vrijwilligers.
Met elkaar, voor elkaar!

Het zomerfeestweekend bestaat uit terugkerende onderdelen zoals klaverjassen en klootschieten, de kindermiddag op de zaterdag en het volleybaltoernooi met omliggende dorpen; ’s avonds een gezellige feestavond met dansen en muziek. De zondagmiddag wordt afgesloten met een lekkere barbecue voor en met het hele dorp! Voor de kinderen is er het hele weekend een springkussen.

Naast het zomerfeest organiseert de commissie om het jaar in september een “boeldag”. Dorpsbewoners kunnen hun overtollige spullen laten ophalen, die dan worden geveild. De opbrengst komt ten goede aan de organisatie van het zomerfeest.

Tevens is de evenementencommissie de trotse eigenaar van een nette ‘pleemobiel’, die voor een zacht prijsje voor iedereen te huur is.

Voorzitter: Gijs Derckx, tel. 06-51439436
Secretaris: Anneke Briggemans, 06-53716149
Penningmeester: Bert Oldenbeuving 06-13741390

Reacties zijn gesloten.