Evenementencommissie

De Evenementencommissie, ook wel “zomerfeestcommissie” genoemd, organiseert onder andere een gezellig zomerfeest, in het eerste volle weekend van juni. Dit jaarlijks terugkerend evenement bestaat uit diverse activiteiten voor jong en oud. Tijdens de wintermaanden broeden de commissieleden op het programma, dat met een passend thema wordt bedacht.

Het weekend bestaat uit o.a. op vrijdag klootschieten gevolgd met een ‘Anloo got’s talent’ show, waarin mooie prijzen zijn te winnen! Het sluitstuk mag zeker niet gemist worden. Op zaterdag een volleybal toernooi met omliggende dorpen gevolgd door de feestavond. Voor de kinderen is er, naast het springkussen, van vrijdag t/m zaterdagmiddag een Tipi Kids evenement. Dit is een vermakelijk feest voor kinderen in het indianendorp met echte Tipi’s, compleet met kampvuur en overnachting onder begeleiding.

Ter verpozing zijn er op zowel de vrijdag- als de zaterdagavond muziekoptredens van regionale en lokale grootheden.

De gezamenlijke barbecue voor de dorpsbewoners is een gezellige afsluiting van een saamhorig en actief weekend. Hierbij zal ook de winnende ploeg bekend gemaakt worden, die een fraaie wisselbeker in ontvangst mag nemen! Het uitgebreide programma vindt u terug in het huis-aan-huis bezorgde programmaboekje.

Naast het zomerfeest organiseert de commissie om het jaar in september een “boeldag”. Dorpsbewoners kunnen hun overtollige spullen laten ophalen, die dan worden geveild. De opbrengst komt ten goede aan het zomerfeest. Tevens is de commissie de trotse eigenaar van een nette ‘pleemobiel’, die voor een zacht prijsje te huur is.

Voorzitter: Gijs Derckx, tel. 06-51439436
Secretaris: Marieke Nijenhuis, tel. 0592-273937
Penningmeester: Bert Oldenbeuving 06-13741390

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.