Evenementencommissie

De Evenementencommissie, ook wel Zomerfeestcommissie, organiseert onder andere een spetterend zomerfeest, in het eerste volle weekend van juni. Dit  jaarlijks terugkerend evenement bestaat uit diverse activiteiten voor jong en oud. Tijdens de wintermaanden broeden de commissieleden reeds op een spectaculair programma, wat rondom een passend thema wordt klaargestoomd.

Het weekend bestaat uit oa op vrijdag klootschieten gevolgd met een spetterende ‘Anloo got’s talent’ show, waarin mooie prijzen zijn te winnen! Het sluitstuk mag zeker niet gemist worden. Op zaterdag een volleybal toernooi met omliggende dorpen gevolgd door de feestavond. Voor de kinderen is er, naast een kermis en springkussen, van vrijdag t/m zaterdagmiddag een Tipi Kids evenement. Dit is een vermakelijk feest voor kinderen in het indianenendorp met echte Tipi’s, compleet met kampvuur en overnachting onder begeleiding.

Dit jaar is  het thema  Cowboys & Indianen en de spectaculaire sportactiviteiten van de vierkamp zijn hier op toegespitst. Hierbij komt het aan op vernuft, behendigheid, snelheid en samenwerking. Dit is een belangrijk onderdeel van een krachtmeting die het gehele weekend tussen de in ploegen verdeelde dorpsbewoners plaats heeft. Ter verpozing zijn er op zowel de vrijdag- als de zaterdagavond muziekoptredens van regionale en lokale grootheden.

Previous Image
Next Image

De gezamenlijke barbecue voor de dorpsbewoners is een gezellige afsluiting van een saamhorig en actief weekend. Hierbij zal ook de winnende ploeg van het gehele weekend bekend gemaakt worden, die een fraaie wisselbeker in ontvangst mag nemen! Het uitgebreide programma vindt u terug in het inmiddels huis-aan-huis bezorgde programmaboekje.

Naast het zomerfeest organiseert de commissie om het jaar in september een kwaliteitsboeldag. Op deze dag kunnen dorpsbewoners hun overtollige spullen laten ophalen, die dan worden geveild voor nieuwe eigenaren. De opbrengst komt ten goede aan het zomerfeest. Tevens is de commissie de trotse eigenaar van een nette ‘pleemobiel’, die voor een zacht prijsje te huur is.

Voorzitter: Gijs Derckx, tel. 06-51439436
Secretaris: Marieke Nijenhuis, tel. 0592-273937
Penningmeester: Bert Oldenbeuving 06-13741390

Reacties gesloten.