Popkoor NiceAn’loose

 

NiceAn’Loose is de naam die het popkoor van Anloo voor zichzelf heeft gekozen. NiceAn’Loose laat zich vertalen als ‘prettig relaxed’, oftewel de sfeer binnen de groep. En je vindt er de naam Anloo in terug, van ons prachtige Drentse dorp. Ook ons logo sluit hierop aan: het ‘hang loose’ handgebaar  betekent zoiets als ‘take it easy’!

In 2019 vierden wij ons eerste lustrum. In zes jaar is niet alleen ons ledenaantal gegroeid , maar ook het repertoire en onze zangkwaliteit. Vijfenveertig leden zingen een pop-repertoire dat aansluit bij onze uiteenlopende leeftijden, van 20 tot 80 jaar jong. Ook onze optredens zijn veelzijdig: we organiseren zelf concerten, brengen programma’s in combinatie met brassband, schooljeugd en bekende solisten, en doen mee aan festivals.

Iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur repeteren wij (behalve de schoolvakanties) in het dorpshuis van Anloo, onder de bezielende leiding van dirigent Martijn Bergstraat. Pianist Laurens Medemblik verzorgt de muzikale begeleiding.

De deur staat altijd open voor geïnteresseerde popmuziekliefhebbers!

Wil je meer informatie of lid worden, ga dan naar www.niceanloose.nl of stuur een mail naar secretariaat@niceanloose.nl.


Voorzitter: Wout van Bochhove
Secretaris: Karla Okken
Penningmeester: Sietse Pilat
Mede bestuursleden: Hilly Schuiling en Jur Olthof.
email: bestuur@niceanloose.nl 


Popkoor Nice An’ loose heeft ruimte voor nieuwe leden. Wil je je aanmelden of een keertje meekijken? Meld je dan even bij secretaris@niceanloose.nl

Reacties zijn gesloten.