Stichting Dorpshuis Anloo

Het dorpshuis is geopend in 1998 en sindsdien wordt deze accommodatie gebruikt door een aantal verenigingen en door de basisschool. Het is tegen de school aangebouwd en heeft een eigen ingang, maar is ook vanuit de school bereikbaar. In 2019 is het dorpshuis etransformeerd van een kil en kaal sportzaaltje in een sfeervolle, multifunctionele dorpsruimte.

Gavas beoefent hier sport, Vrouwen van Nu hebben hier regelmatig hun bijeenkomsten, je kunt naar de biljartclub en ook het Popkoor Nice An’loose zingt er dat het een lieve lust is. De school maakt eveneens gebruik van het dorpshuis; bijvoorbeeld als overblijflocatie maar ook de kleuters maken graag gebruik van de speel/gymzaal. En zo zijn er nog wel enkele groepen te noemen, die u verder kunt vinden op deze website.

De bedoeling is dat er zoveel mogelijk sociale activiteiten plaatsvinden, voor de inwoners van Anloo en omgeving. De stichting Dorpshuis kent een dagelijks bestuur,  bestaande uit bestuursleden die geen bestuursfunctie hebben in een van de gebruikersgroepen.

Wilt u ook graag gebruik maken van het dorpshuis Anloo of heeft u een andere vraag m.b.t. het dorpshuis? Dan kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden.

Het dagelijks bestuur bestaat uit:
Erwin Bos – voorzitter
Marjanne Munniksma – secretaris
Maarten Heuvels – penningmeester

De agenda van het dorpshuis is digitaal in te zien, zodat u kunt kijken op welke momenten het dorpshuis beschikbaar is voor gebruik. Reserveringen van het dorpshuis kunnen alleen per e-mail worden aangevraagd.

Emailadres: dorpshuisanloo@gmail.com
Postadres: Dorpshuis Anloo, Kerkbrink 2, 9467 PH  Anloo

Digitale agenda Dorpshuis Anloo

Digitale agenda Dorpshuis Anloo

Reacties zijn gesloten.