Dorpsbelangen ontvangt wethouder Ivo Berghuis

Voor de zomervakantie namen wij afscheid van wethouder Henk Heijerman door hem en zijn echtgenote namens het dorp op zijn afscheidsreceptie in Grollo een prachtig theepakket (uit Anloo) aan te bieden.

Het nieuwe seizoen startten wij door de opvolger van Henk in ons mooie Anloo te ontvangen: Ivo Berghuis. Hij stelde zich voor als enthousiast wielrenner met liefde voor natuur en landschap, heeft Aa en Hunze in zijn hart gesloten en is super enthousiast over “zijn” gemeente. 

Het bijna voltallige bestuur heeft, na een uitgebreide voorstelronde aan de picknick-tafel voor onze school, tezamen met de scheidend contactpersoon van de gemeente, Ria Rademaker, met Ivo een zogenaamde informatieve wandeling gemaakt door Anloo. Tijdens het wandelen bleek dat de portefeuille van de wethouder een breed scala aan onderwerpen bevat, die niet alleen door beleidsmedewerkers wordt beheerd. Ivo is goed op de hoogte van wat reilt en zeilt in de gemeente en ook op dorpsniveau ontbrak het hem niet aan parate kennis.

Volledig op de hoogte was de wethouder over de Homanshof; hoe graag het dorp het monumentale pand wil behouden in de maatschappelijk functie die het had. De speulkoel kende hij en ook de historie rondom de camping was hem niet vreemd. Hij was ook op de hoogte van de wensen van de schaapskudde om ergens bij Anloo een nieuw onderkomen te realiseren.

Wij wezen Ivo Raatakkers 2 aan, waarvoor Woonwensen de afgelopen jaren plannen heeft gesmeed om nieuwe huizen te bouwen en ook daarvan was hij reeds op de hoogte.

Vol lof was Ivo over onze informatieborden bij het binnenrijden van ons dorp en de stemmige layout ervan waarmee evenementen worden aangekondigd.

De ontvangst was zinvol, informatief en wij hopen op een langdurige en vruchtbare samenwerking met deze bevlogen bestuurder.

Het bestuur van Dorpsbelangen Anloo

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.